Kontakt

 

Mamma Nature ApS

Rugaardsvej 5

DK - 8680 Ry

Tlf.: +45 86 244 244

Mail: info@mamma-nature.dk

 

BOOK ET HOMEPARTY

Sammel venner, veninder og familiemedlemmer og åben dine døre for et hyggeligt og informativt homeparty, hvor Christina kommer og fortæller om økologiske tekstiler og hudplejeprodukter kontra ikke-økologiske (påvirkning af mennesker og miljø), samt medbringer en lang række lækre vareprøver, som I kan teste. Ved slutningen kan der bestilles varer, som vil blive sendt til gæstgiveren i løbet af ganske få dage. Værts-/værtinde-gave er valgfri produkter til en værdi af 10% af de solgte varer.

Jylland og Fyn: minimum 8 og maximum 14 deltagende

Sjælland: minimum 12 og maximum 14 deltagende

Send en mail eller ring, så finder vi frem til dato og sted, samt snakker detaljerne igennem.

OBS. Ønsker du at afholde homeparty i Mamma Nature faciliteter i Ry, kan dette også lade sig gøre, dog er der her ingen værts-/værtinde-gave.

Din indkøbskurv

Dankort
MobilePay
MobilePay
Kurven er tom

Aktuelt

Mamma Nature byder dig velkommen til vores glade shop, samt god fornøjelse med at vælge imellem de fantastiske produkter herinde - Læs mere!

Nyt: BOOK ET HOMEPARTY

Privatlivspolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Mamma Nature lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være kunde hos os. Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os i forbindelse med bestilling af varer, ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv – og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan læse mere om vor behandling af dine oplysninger under vor privatlivspolitik - Se her!