Aktuelt

Kære kunde - Mamma Nature byder dig velkommen til vores glade shop.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at udvælge, hvilke af de fantastiske produkter, der er at finde på vores hjemmeside, som du vil afprøve og forelske dig i, eller måske vil give som gaver til dine kære. Alle produkter er undersøgt fri for kendte skadelige indholdsstoffer, og er producerede med hensyn til mennesker og miljø - det er det Mamma Nature ApS er til for!

Og HUSK – du betaler INGEN fragt, hvis du bestiller for over 1000 kroner.

Bestilling i weekender

Vi holder lukket i weekenderne, men du kan:

  • stadig bestille varer, som vi så afsender om mandagen
  • stadig kontakte os på mail eller telefon, men først forvente svar om mandagen

Leveringstider

Ved bestilling inden klokken 15:00 på hverdage sender vi så vidt muligt samme dag, senest indenfor 3 hverdage. Vi sender med Post Danmark. Hvis du ønsker at afhente varer fra vores lager i Ry, ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt, hvor du kan afhente – dette vil som regel kunne ske samme dag som bestilling eller dagen efter. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis det haster med afhentning.

NYT - BOOK ET HOMEPARTY

Læs mere under fanebladet: Kontakt

Din indkøbskurv

Dankort
MobilePay
MobilePay
Kurven er tom

Aktuelt

Mamma Nature byder dig velkommen til vores glade shop, samt god fornøjelse med at vælge imellem de fantastiske produkter herinde - Læs mere!

Nyt: BOOK ET HOMEPARTY

Privatlivspolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Mamma Nature lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være kunde hos os. Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os i forbindelse med bestilling af varer, ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv – og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan læse mere om vor behandling af dine oplysninger under vor privatlivspolitik - Se her!