Ingredienser for: by Green Cotton - OEKO-TEX Certificerede

Såvel producenter som materialer er testede og godkendte under OEKO-TEX® i overensstemmelse med deres krav (OEKO-TEX® Standard 100). En OEKO-TEX® certificering er ifølge Mamma Nature’s vurdering på mange områder god, men lever ikke stående alene op til de høje krav, som vi sætter for produkter i denne webshop. Grunden til, at vi vælger at føre produkter, som ”kun” er certificeret under OEKO-TEX®, findes ikke alene ved, at denne certificering, trods sine mangler, dog sikrer forbrugeren på nogle væsentlige områder, men fordi producenten af de OEKO-TEX® certificerede produkter, som vi vælger at forhandle, er certificeret under de væsentlig strengere GOTS standarder, og denne producent anvender, hvor det er muligt, materialer certificerede under GOTS – også i deres OEKO-TEX® certificerede produkter. Nogle produkter, såsom regntøj og badetøj m.m., kan bare ikke certificeres under GOTS, da de indeholder for stor en andel af syntetisk fremstillede fibre. Men eftersom der stadig er et behov for produkter med de egenskaber, som disse syntetisk fremstillede fibre bidrager med, kan vi sikre os, at de anvendte syntetisk fremstillede fibre er producerede med størst muligt hensyn til mennesker og miljø, samt er lavet af de bedst mulige råmaterialer, lige som vi kan sikre os, at alle andre anvendte ingredienser i produktet enten er certificerede under GOTS eller lever op til de højst mulige krav for materialer af deres art. For denne type af produkter har Mamma Nature undersøgt vidt og bredt og fundet frem til de bedst mulige valg indenfor deres kategori.

For OEKO-TEX® certificerede produkter garanteres, at man undgår en lang række problematiske stoffer i de færdige produkter, hvor tekstilerne lever op til tydeligt definerede grænseværdier. Specifikt stilles krav til stoffer, der kan være allergi- eller kræftfremkaldende eller generende for huden. Samtlige ingredienser i de færdige produkter skal leve op til kravene – det vil sige, at såvel tekstiler (f.eks. genbrugspolyester) som accessories (f.eks. lynlåse, knapper, vedhæng m.m.) skal overholde kriterierne for tilladte og ikke tilladte materialer.

Indfarvning af tekstiler

Ingrediens beskrivelse kommer snarligt!

Grunden til at Mamma Nature ApS fører produkter, som indeholder denne ingrediens, er, at producenten af disse produkter er certificeret under GOTS og producerer med stor omtanke for mennesker og miljø. Produktet, som indeholder denne ingrediens, kan dog ikke blive certificeret under GOTS grundet andelen af fibre af ikke naturlig herkomst (syntetisk fremstillede fibre), og er derfor i stedet blevet certificeret under OEKO-TEX®. Sådanne syntetisk fremstillede ingredienser er ved denne producent stadig produceret med største mulig hensyn til mennesker og miljø, og er undersøgt fri for skadelige indholdsstoffer under normal anvendelse af produktet.

Eftersom at producenten af dette produkt generelt lever op til de høje standarder for GOTS og primært producerer produkter, som er certificerede under GOTS, og i og med at producenten, hvor det er muligt, anvender indholdsstoffer, som stammer fra GOTS certificerede leverandører, samt i og med at de ingredienser som ikke kan certificeres under GOTS, stadig lever op til de højest mulige krav, betragter Mamma Nature ApS dette produkt – trods den mindre krævende OEKO-TEX® certificering – som værende det bedst mulige inden for en produktgruppe, som grundet krav til funktion har en højere andel af syntetisk fremstillede fibre, end en GOTS certificering tillader.

Mamma Nature ApS har undersøgt og godkendt samtlige ingredienser i produktet. Teksten med vores beskrivelse og vurdering af ingrediensen mangler nu bare at blive forfattet og sat ind her, så alle kan læse teksten og se hvorfor, vi godkender den.

Vi garanterer, at ingrediensen til fulde lever op til de høje krav, som Mamma Nature ApS stiller!

Din indkøbskurv

Dankort
MobilePay
MobilePay
Kurven er tom

Aktuelt

Mamma Nature byder dig velkommen til vores glade shop, samt god fornøjelse med at vælge imellem de fantastiske produkter herinde - Læs mere!

Nyt: BOOK ET HOMEPARTY

Privatlivspolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Mamma Nature lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være kunde hos os. Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os i forbindelse med bestilling af varer, ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv – og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan læse mere om vor behandling af dine oplysninger under vor privatlivspolitik - Se her!